Att förverkliga sina drömmar. Vad innebär det egentligen? Gäller det alla drömmar?
Vad är det som egentligen kallas drömmar?
Man kan ju alltid trassla in sig i tankar. Men man kanske kan ha stora drömmar och små drömmar.
Jag är nog den som förespråkar att man ska förverkliga sina drömmar så länge dom är realistiska. Vill man något tillräckligt mycket så ska man satsa på det.
Men när man funderar så har man kanske inte alltid förverkligat. Det finns ju vissa saker som man aldrig har blivit färdig att genomföra.
Jag har t.ex alltid velat kunna spela gitarr och kunna sjunga. Det har jag inte tagit tag i.
Jag ville så gärna bli veterinär, när jag var ung. Det orkade jag inte plugga till då och sen har man blivit för gammal.
Har också inbillat mig att jag skulle velat jobba som säljare. Men det har aldrig blivit.
Men det som fick mig i dagarna att börja fundera i dessa banor var min underliggande dröm att kunna fotografera, på riktigt alltså. Denna dröm har jag haft sedan första året på gymnasiet. Jag gick möbelsnickar utb. och vi hade gymnastik med fotograferna. Tills då hade jag aldrig ens haft en tanke på att det fanns som ett yrke. Jag minns att jag retade mig lite på att jag inte visst och hade tänkt på det.
Jag skulle hinna bli 41 år innan jag tog tag i det, lite i alla fall. Jag sålde lite guld som jag hade liggande, och inte använde, och köpte mig en ordentlig kamera. Det är ju alltid en början =)
Men naturligtvis så är det ju alltid svårare än man tror. Jag var väldigt entusiastisk i början men när det sen inte blev så bra så tappade jag lite gnista. Nu är jag så glad över att jag har fått en liten kick igen. Jag har börjat prenumerera på Shoot Magazine. En helt ny tidning som man fick ett bra erbjudande på om man gick med från start. Jag fick en webkurs, en DVD och en bok.
Så nu jädrar ska det börja fotograferas =)
Vi får ju se vad det blir av det men det är i alla fall en dröm som förverkligas =)
Kolla in länken om ni är sugna på en prenumeration, med erbjudande, på Shoot Magazine
http://www.shootstraps.se