Då sammanfattar vi tävlingshelgen…..
Egentligen finns det väl inte så mycket mer att tillägga om gårdagen än det som redan blev sagt igår.
Dagen däremot var en annan dag…..
Hela långa vägen till Göteborg för en lydnadstävling. Antagligen måste man vara halvgalen.
Det var ingen överraskning för mig att polisen hade en skjutbana intill brukshundklubben, det hade jag fått reda på. Men i min egen lilla inbillning trodde jag kanske inte att dom skulle hålla på så mycket på en söndag. En tanke eftersom han är ganska skottberörd. Så fel jag hade, dom sköt hela tiden. Ganska dova skott som han inte brydde sig så mycket om. Bra träning även det.
Som om inte det var nog låg appelplanen mer eller mindre under vatten efter gårdagens hellregn. Inte någon hund som så gärna ville sitta eller ligga där.

Det blev så småningom vår tur, startnummer 7.
Precis när vi står uppstälda för att börja vårt fria följ så skjuter dom av 5 st ”icke dova” skott. Fria följet gick ändå bra, då fick han ju vara nära matte. Sen på ”dumrutan” så blev han förtvivlad när jag lämnade honom och den gick inte att genomföra, 0p på den.
Men, min duktiga hund klarade av att släppa detta till resterande moment och gjorde en lysande runda.
Vi avslutade året med flaggan i topp och 275 p trots nollan. 5 st 10:or totalt =)
Vi vann dessutom och ser med glädje fram emot
TÄVLINGSÅRET 2012 =)