Blev en snabbträning ikväll.
Efter elva timmar på jobb så har man tyvärr inte så mycket ork kvar. Jag vill ju inte heller att Chip ska känna något konstigt med matte för att jag inte är riktigt i fas.
Som vanligt är han superduktig i regnväder. Han var så laddad och piggelin som bara den =)
Tanken var att jag skulle köra genom hela programmet men så  blev det inte. Elias var med och var otålig, vi behövde handla på hemvägen och kände oss lite stressade p.g.a det och sen vädret förståss och mörkret.
Men det blev nog bra ändå. Körde inkallning som gick riktigt, riktigt bra =) Gjorde några konskick som var bra. Lite frittfölj med bra position och bra kontakt. En dirigeringsapportering och en vittring, mycket nöjd med båda.
Nu hoppas jag bara att han har samma energi i helgen när det blir tävling i dagarna två =)