Blev en ganska kort träning idag p.g.a tidspress. Men jag körde lite konskick och försökte analysera varför dom inte funkade i söndags. Vad det kan vara är ju såklart en gissning men vad jag själv tror så behöver jag träna på längre avstånd. Så det gjorde vi idag och naturligtvis funkade det på hemmaplan. Bara att köra på så det blir mer befäst.
Tränade även lite fritt följ med fokus på kontakt. Tänkte att jag ska gå tillbaka till att ha godisbelöningen i munnen, eller åtminstonde variera med det. Idag blev det den effekten som jag ville.
Sen blev det det vanliga med lite inkallning och så fjärren såklat =)

I helgen har jag årets sista tävlingar. Höganäs på lördag och Göteborg på söndag. Tyvärr har jag lite dåligt med tid till träning i veckan. Ska försöka att orka med lite träning på torsdagkväll och sen får det bli lite träning på rundorna. Vore ju en otrolig känsla om jag kunde få till två superresultat i helgen så att jag ”säkrar” min SM-plats =)
Hahahaha ….. det finns ju en anledning till att det kallas drömmar =) Men tänk om …..