Kanske lite tur att man är ledig en dag till i morgon.
Satt precis och slumrade till en stund i soffan med datorn i knät.
Började dagen med en lyckad träning men Chip. Sen har jag ordnat en massa grejor som tar tid men som inte syns att det är gjort. Mestadels suttit i telefon en hel del och försökt begripa en massa saker som jag inte egentligen greppar. Men, nu så är det mesta solklart. Man blir helt slut av att ringa runt till kreti och pleti och hålla tusen saker i luften.
Det mesta handlar om frågor kring bostadsrättsföreningen där vi bor och jag har fått den stora äran att vara ordförande….. Det är alltid mer jobb än man hade tänkt sig.
Jaja, idag blev en sån dag och nu är det skönt att det är gjort. Ett litet tag till senare ikväll och kanske imorgon sen är det över för den här gången. Alltid lär man sig nåt nytt.
Har också hunnit med en fika med Maria på Väla idag. Alltid lika trevligt =) Trodde kanske att jag skulle hinna med lite julklappsinköp också men lilleman var med så då blev man ju lite begränsad. Fick lite tips dock =) En födelsedagspresent till hjärtat som fyller på måndag fixade vi i alla fall. Känner mig väldigt nöjd med detta =)
Nu finns det en liten lista i mitt huvud på vad jag borde göra men kroppen säger emot. Promenad med Chip, handla, vika tvätt, dammsuga….. Det tar ju aldrig slut, eller hur.
Lite läxläsning med Elias sen får vi se vad som blir. Det kommer ju en dag i morgon också =)