Ännu en bra träning idag =)
Fick en sittande och en plats med två träningskamrater. Dom ”krånglade” men Chippen skötte sig fint. Bra med lite vimsiga hundar att träna stabiliteten med.
Fortsatte med mina ställande och läggandeinkallningen. Går sådär om jag ska vara ärlig. Får liksom inte riktigt till det….. Antingen har jag bra tempo men sämre ställande och läggande, eller tvärtom. Klassiskt. Men jag kämpar på, det går ju inte helt åt skogen. Fick dessutom lite tips av Lotta som jag ska ta och fundera på. Lite övningar för att få honom att ”frysa” frambenen. Vi får se.
Gjorde konskick och till rutan. SUPERBRA!!! Vilken fart idag. Matte är toppenglad =)
Tragglade vidare på fjärren som jag tycker går bra och sakteliga framåt
Fick hjälp av Gunnar med fritt följ. Där känner vi ju till våra svagheter. Chippen är lite för långt fram och lite vimsig i sakta march men annars bra. Matte tar ett tjuvsteg i vänster om halt. Jag har väldigt svårt för att plocka bort det. Bra när man har någon som är på en och tjatar. Bot och bättring krävs.
Blev avslutningsvis två vittringsapporteringar. Den första var bra förutom dåligt tempo och den andra var lika bra fast bättre tempo. Man kan väl önska lite mer fräs där. Får jobba på det utan att det blir full fräs och ingen nos =)
Ganska nöjd med skrutten nu på det hela så det är bara att hoppas att han håller ihop på söndag.
Det visar sig =)