Hann faktiskt med en träning med Chippen imorse innan jag skulle börja jobba. Jag gillar ju att träna på morgonen men innan jobbet brukar jag aldrig hinna. Det blev i och för sig ingen lång träning men den blev bra =)
Vi fokuserade på inkallning med stå och ligg. Plockade isär momentet ordentligt och körde det som vi gjorde vid inlärningen from the very begining. Jag har precis som vid konen bytt ut mitt kommando från stanna till stå. Så idag körde vi ”backa övningar” med både stå och ligg. I ställandet vill jag befästa STÅ och i läggandet vill jag att han ska bli snabbare när jag säger LIGG.  Lyckad övning.
Vi körde lite fritt följ också. Efter att ha utvärderat min lilla film så fokuserade vi idag på att få honom lite längre bak. Nöjd med även denna övning.
Tyckte han var taggad men ändå fokuserad genom hela passet idag. ÄLSKAR MIN HUND =)