Efter samtal med bästa Gunilla igår så fick jag lite pepp och lite tips om vad som kan hjälpa upp i träningen. Hennes tips var att hitta på något annat med honom där jag inte har så höga krav, något som bara är kul. Spåra….. eller kanske rättare sagt leta grejer. Värt ett försök =)
Åkte till klubben idag för att träna med Gunnar. Men innan han kom så hann jag lägga ut lite olika prylar i en hörna på plan som Chippen fick leta upp. Det gick bra och svansen gick hela tiden.
Därefter så körde jag några skick till konen och rutan. Mycket bättre fart idag =) Körde lite fritt följ som gick bra. Tanken var att bara köra lite så att vi skapade en bra minnesbild till nästa gång. En snabb runda på zätat också, med bara sättande. Lyckades varje gång =)
Avslutade med ett hopp-apport, som han älskar men slarvar på ibland så också idag. Vi fick plocka fram ”borsten” sen hoppade han som en gasell.
Gunnar kom och hjälpte mig i skogen med lite uppletande. Jag var jätte stolt hur Chip tog sig an den uppgiften. Detta är ju något som vi aldrig gjort men han grejade det fint och han verkade tycka det var roligt.
Om jag samlar mina tankar om gårdagens och dagens träning så är jag nog beredd att hålla med Eva som tänkte att Chip kanske var överladdad igår. Normalt skulle jag tro att han skulle spralla för mycket om han var övertänd. Men det kan ju vara så att eftersom han har mognat ganska mycket sista tiden så kanske också detta beteende förändras. Jag väljer att tro på detta.
Hur som helst gick det bra idag =)