Och vilken kväll det blev…..
Efter att ha jobbat en hel dag så var det bara att köra direkt till handbollen och hämta Elias.
Hungriga och trötta körde vi hem och på vägen hittade vi en mack med superbillig bensin, precis vad jag behövde =)
Väl hemma, ut med hunden, in igen och laga mat. Ja, det är väl förmodligen många som länner igen sig. Så här ser väl i och för sig de flesta dagarna ut även för mig.
Det som jag inte hade förväntat mig och inte heller hoppats på var att Elias akvarium var skumt. Fiskarna hade fått mat men ingen åt, dom var bara nere på bottnen och rörde sig sparsamt. Där var till och med en fisk som man kunde ta upp med handen….. =(
Vi har ju haft akvarium i två år nu snart och detta stora i knappt ett år. Vi känner oss som nybörjare på detta i alla fall och blir lite handlingsförlamade när sånt här händer. Der enda vi vet att man alltid kan göra är att byta vatten, så det gjorde vi. Alltså har jag ikväll burit 140 liter vatten fram och tillbaka mellan toaletten och Elias rum…..
Nu kan vi bara vänta och se om det blir bättre. Håll tummarna. Blir väl ett och annat vattenbyte nu i ett tag fram över, bara det blir bra så är det värt det. Hans fina fiskar….. =(