Vilken pissträning det blev idag då =(
Jag vet att man inte ska tänka så, att man ska samla information och ta med sig till nästa träningstillfälle.
Men idag gick allt bara dåligt.
Fria följet– sackade han efter.
Rutan– vad och var är den? Ingen aning, jag lägger mig här….. sidan om.
Konen– allt jobb som vi byggt upp där var som bortblåst.
Apportering– höger apport, har jag aldrig hört talas om…..
Hopp apport– islag.
Inkallningen– sådär.
Fjärren– sådär.
Det enda som gick någerlunda var zätat och vittringen. Jaja, jag får lägga detta bakom mig nu och ta nya tag i veckan. Kanske beror dagens svacka på att vi har tränat väldigt mycket i veckan och att jag gjorde övningarna lite väl svåra. Min tanke var att ”Nu har vi tränat så mycket i veckan, så nu ligger allt färskt i minnet. Dags att trappa upp ett snäpp”. Men så blev det icke. Det blev för svårt under förutsättningarna…..
Lägger om planen för veckans träning inför helgens tävling i Oskarström. Tränar som det var tänkt på onsdag och sen får det vara bra. Ladda, ladda, ladda. Kanske blir att ta en urladdning på morgonen innan vi kör på lördag, vi får se och känna av.
Vi har tagit tag i att försöka träna bort Chips rädsla för raketer. Nu ikväll körde vi till en avlägsen plats och fyrade av första raketen. Detta var dag 1 i en rad av 32 dagar. Upplägget är egentligen gjort för skottberörda hundar men jag tänkte testa med raketer istället. Håll tummarna att det funkar. Jag återkommer med rapporter om hur det framskrider.
Träningbloggen håller paus tills på onsdag =)