Vilken dag vi hade igår.
Vi skulle ha fixardag i bostadsrättsföreningen där vi bor. Jag har fått det stora förtroendet att bli ordförande där, eller mer eller mindre blivit tvingad….
Det skulle målas trappuppgång, städas på gård och tvättstuga och lite annat småfix. Jag hade fixat allt som skulle tänkas behövas för att genomföra detta men det visar ju sig alltid att det sällan blir som det var tänkt, helt och hållet. Målat blev det i alla fall och det blev så fint. Städat på gården blev det också så nu är det vinterrustat. Småfixet som vi också skulle göra blev inte riktigt klart så det får flyttas fram en aning. Tvättstugan blev inte heller städad då vissa konstant uteblir från dessa aktiviteter =( Men i det stora hela bra dag. Mycket blev gjort, glad stämning och god fika =)
Sen skulle vi på fest hos goda vännerna Maria och Roger, Halloweentema med tapasknytis. Två timmar innan vi skulle vara där kom vi på att det skulle vara kul att ha såna där party linser på oss. Så, iväg till Väla och handla och hem i ett farande fläng och ordna till oss. Blev att ta bilen dit så den får vi hämta idag. En lyckad kväll med god mat, lite spel som höjde stämningen och trevliga vänner, såklart.
Väl mycket att fixa på en dag men ack så gott vi sov när vi kom hem =)

Coola ögon =)