Fick höra en väldigt trevlig sak igår som gjorde mig mycket glad. En klubbkompis som har kommit ifrån hundträningen ett tag, av olika anledningar, sa att hon blivit inspirerad av min blogg och hade fått lite träningslust igen =) Kul att man kan inspirera =) =)
Det resulterade i sin tur till ett träningspass idag med den samma. Alltid kul att träna med ”nya” kompisar. Nya träningskompisar ser oftast andra saker än dom vanliga träningskompisarna kanske gör. Man har ju mycket för sig som man inte är medveten om och vissa saker gör stor skillnad när medvetenheten väcks.
Blev mycket bra ”prat” kring träning också, även lite annat bra prat såklart. Fick en del att fundera på och lite nytt att ta tag i. BRA träning helt enkelt. Känner mig också inspirerad =)
Hoppas och tror att jag bidrog lite till henne också.
Nytt tänk, nya tag =)