Då har jag varit på klubben, igen =)
Idag körde jag raka inkallningar, som inte gick lika bra idag….. Dåligt tempo. Körde både korta och långa, ingen direkt skillnad.
Skickade till konen, det gick ganska bra. Ser en förbättring där. Små, små steg i rätt riktning =)
Fritt följ i sakta och vanlig march gick bra. Svajar fortfarande något i sakta march, lite ivrig i vändningarna så att han kommer lite långt fram och snett. Men nöjd, ser framsteg.
Körde lite på zätat. Idag hade han problem med sättandet, ville gärna lägga sig hela tiden. Körde hela zätat men bara med sättande. Han verkar ha fattat att om han har satt sig en gång så är det klart, ”kanske man ska lägga sig nästa gång då”. Får nog göra den lite mer oförutsägbar. Märker också att både på denna övningen och skåneleden så ”förväntar” han sig att något ska hända vid konerna. Dags att modelera runt helt enkelt, så att det inte blir för enkelt =)
Inte minst men sist, fjärren. Den gick jättebra. Jag står i och för isg väldigt nära nu, kanske 3 meter ifrån. Men det var dags att backa bandet där kände jag och det har ju gett resultat =) Vi skyndar långsamt och hoppas att vi behåller detta som vi nu fått till =)