Jaha, hur blev då dagen efter att jag avverkat morgonens träningspass?
Ja, det blev ju som vanligt lite städ hemma, det kommer man ju aldrig undan. Sen fick jag tag i min bok som jag börjat läsa, ”Kriget är slut” av och med Morgan Alling. Mycket gripande bok om hans uppväxt. Kan jag verkligen rekomendera. Det var nog förmodligen den som ordnade så att jag helt missbedömde tiden. Vi skulle gå på bio med bästa Annica och hennes goa ungar och innan skulle vi äta på Burger King, det sistnämnda var mitt förslag. Men helt fel på det med tiden så missade vi maten, men inte bion som tur var. Ganska irriterad på mig själv faktiskt och en lite besviken Elias men, men…..
Vi såg Tintin, en bra film tyckte vi =)
Sen hem i ett flygande fläng och iväg till handbollsträning. Min lille påg var riktigt duktig idag =)
Nu sitter vi i soffan och väntar på att ”Robinson” ska börja. Fortfarande har vi inte ätit och ingen matinspiration har jag heller….. Men jag ska nog komma på något =)
Nu TV och sen fortsätta på min bok och ja, lite mat var det ju också.
Ha en go kväll kära vänner.