Dagens träning avklarad.
Vi körde genom hela programmet idag. Måste säga att jag var väldigt nöjd med hans prestation.
Men om jag plockar fram mitt kritiska öga så kunde jag önska vissa förbättringar i det fria följet. Så som alltid, hans vinglande, men det jobbar vi ständigt på.
Ställandet och sättandet i skåneleden/zätat.
Farten i inkallningen och läggandet där.
Något bättre fart på skicket till konen vid apporteringen. Funkade lysande till rutans kon =)
Och till sist så filar vi vidare på fjärren.
Blev ju en del att anmärka på ändå men känslan idag var toppen. Som man ju känner till så är det väl så att man aldrig kan slappna av och tro att man har allt i hamn. Det finns ju alltid finjusteringar att göra. Samtidigt är det ju en av anledningarna till att det är kul att hålla på.
Nu har jag träning torsdag, fredag och söndag kvar denna veckan sen får jag se hur jag hinner med nästa vecka när det blir mycket jobb, igen.