Nu börjar han landa efter förra veckans brist på träning. Men jag blir så glad av hans energi =)
Totalt överspelad hoppar han ur bilen och rusar in på planen, drar en repa runt halva planen och börjar skälla på mig för att jag inte skyndar mig tillräckligt =) GLÄDJE!!!
Vi har tränat en hel del på hans gripande av apporten och det har gått riktigt bra på slutet. Nu tänkte jag utmana lite och testa det när han var helt uppskruvad och inte uppvärmd. Första gången blev det sådär. Vi gjorde om direkt och det gick toppen =) trots en väldig fart =)
Skicket till konen funkar fortfarande som jag vill och vi fortsätter att befästa detta.
Dom raka inkallningarna är fortfarande lite avvaktande. Han fattar inte riktigt varför han inte ska stanna eller lägga sig. Men jag är ju envis så vi kör på.
Gjorde ett skick till rutan som gick lysande.
Fortsätter vårt tragglande i sakta march. Han har en tendens att svaja ut där. Körde på en raka längs staketet idag. Känns som en ganska bra idé. Han får stöd utifrån och förhoppningsvis kan han hitta stadgan.
Tränade lite på zätat. Kändes bra för att vara andra gången vi testade det. Märker att jag behöver träna att det kan komma i vilken ordning som helst och att jag ska passera honom på tillbakavägen.
Samma sak som i skåneleden så behöver vi träna på hans starter när jag hämtar upp honom.
Imorgon ska jag köra hela programmet och checka av honom lite på alla momenten.
Det känns som att vi har koll på läget nu och det är väldigt kul att träna med honom för tillfället. Det är väl i och för sig aldrig tråkigt med min lille glädjespridare =)