Ja, vissa dagar blir ju inte som man tänkt sig. Men det betyder ju för all del inte, att det inte kan bli bra ändå.
Meningen var att vi skulle fixa en massa ärende. Till djuraffären och köpa kattmat, till Väla och köpa jacka till Elias, fixa färg och diverse prylar till vår bostadsrättsförening plus lite annat som behövdes.
Just innan vi skulle köra iväg så kom Elias och sa att en av hans Malawi Ciklider hade ägg i munnen. En annan av hans fiskar hade också det för ett tag sedan men släppte ut dom så det blev mumsmat för malarna. Allså gällde det nu att handla fort. Över på skolan och hämta Elias extraakvarium, som dom hade lånat till grodyngel i somras. Hem med det och försöka fiska upp lilla honan utan att hon blev så stressad så att hon släppte ut äggen. Vi lyckades med detta men jag lyckades också med att ha sönder doppvärmaren =(
Så iväg till djuraffären, vilket vi ju ändå skulle, och handla en ny doppvärmare och kattmat. Snälla och duktiga som dom är där så fick vi samtidigt en massa tips på hur vi skulle gå till väga fortsättningsvis. Nu är det bara att hålla tummarna att det blir yngel =)
Handla mat var vi ju också tvugna att göra men mer än så hann vi inte idag. Tur det kommer en dag i morgon också.
Då har vi bara städning av akvariumet, tvätten och lite dammsugning kvar idag.
Hej vad det går =)

Nu är det städat

Här har vi den blivande pappan

Åliver