Då var den ”grymma” jobbeveckan över och en härlig ledighetsvecka ligger framför mig =)
Körde en liten träningsrunda igår med Chip. Han hade 17 kg överskottsenergi och vi fick helt enkelt se det som en urladdning. Nu kommer vi ju att ha massor av tid denna veckan att ta igen det vi missade förra. Då kommer Chippen att älska livet igen =)
Idag ska vi på handboll med Elias det är match i Lund. Vi får verkligen hoppas att det går bättre idag än det gjorde sist.
Min älskade Elias kom nyss upp med en av mina favorit godisar till mig =) Kärlek ❤ Söt han är =)
Ja, ialla fall… Sammanfattningsvis så blir det ingen hundträning idag men massor senare i veckan. Det blir istället handboll och en runda städning. Lite slappning hinner jag med både idag och i veckan. Jag ser verkligen fram emot detta, det känns som en bonus semestervecka. Skönt när man inte känner att man ”måste” ha semester utan att man bara får en bonusvecka =)
Nehe, dags att fortsätta dagen. Frukosten intagen, räkningarna betalda, naglarna målade, nu ska dammsugaren fram.
Tjing, tjing. Ha en bra dag =)