Oj, vad jag är aktiv här inne idag =)
Men nu är det så att jag behöver skriva av mig, igen.
Känns lite som att jag har lite motflyt för tillfället. Det började igår när vi kom hem på kvällen efter en dag i Båstad. Det gick överhuvudtaget inte att hitta någon parkering. Vi fick köra runt i en halvtimme och leta, det har aldrig hänt. Hur sur blir man inte då?
Sen skulle vi gå och hämta pizza, lagom till ”Så mycket bättre” på tv. Gick in på nätet och hämtade menyn från en av stadens ”bästa pizzerior”, ringde och beställde. Sagt och gjort så promenixade vi dit och hämtade. Kommer hem, med fel pizzor. Jag går in för att dubbelkolla vad jag har beställt och hittar en meny till, från samma pizzeria….. Naturligtvis så hade jag beställt med nummerna på pizzan istället för med namnet. Hur FAN kan man ha två olika menyer liggandes på nätet??? Men dom fixade två nya till oss, free of charge.
Hur tror ni det gick med ”Så mycket bättre”? Jo, det missade vi ju en stor del av såklart =(
Så kommer vi till dagens motflyt. Det började med att när vi hämtade bilen, för att köra till Elias handbollsmatch, så var den totalt nerbajsad av fåglar. Och vi som igår var så glada för att vi äntligen hittade en plats =(
När vi sen kom till samlingsplatsen vid klubbstugan så var det bara vi och en till där. Efter en stunds väntande så fick vi tag i tränaren för att få reda på att matchen är inställd…..
Kollade mailen när jag kom hem och då låg där ett infomail om detta som hade inkommit en timme före samling. DÅLIGT!!!
Ja, vad ska man säga annat än tråkigt. Idag hade jag t.ex kunnat vara och tittat på mina vänner som tävlade i Ängelholm. Eller så hade jag hunnit träna med Chippen i morse.
Nu blev allt som ett anti klimax….. Men nu kan det bara bli bättre, hoppas jag =)