Eftersom jag har tagit ledigt nästa vecka så måste jag ju då jobba lite mer denna veckan. Logiskt, jag vet. Men jag är egentligen mest bekymrad över att jag inte hinner träna med Chippen  =(
Får helt enkelt ta igen det nästa vecka när jag är LEEEDIG  =)
Annars kan man nog förvänta sig att denna veckan kommer att gå hur fort som helst…..
Idag tisdag, jobb hela dagen och hämta Elias på handbollen på vägen hem. Imorgon onsdag, jobb hela dagen och Elias ska på Halloween fest med klassen på kvällen. Torsdag, jobb hela dagen och hämta Elias på handboll på vägen hem sen till brukshundklubben på klubbmöte. Fredag, bara jobb och sen inga andra åttagande. Lördag, till Båstad igen för lite fix av egna naglar bl.a. Elias ska leka med en kompis och jag hoppas kunna träna en runda med Gunilla och Kaja. Har i och för sig inte frågat än men det får jag ju göra såklart =). Sist men inte minst söndag, match med Elias och hans handbollslag.
Kanske tur man ska vara ledig nästa vecka  =)