Idag har jag/vi haft mamma och Oscar på besök. En trevlig omväxling på vardagen.
Men som vanligt så började dagen med hundträning. Bara kört delar av moment idag, detaljslipning.
Rak inkallning, sända till kon och gripande av apport. En som vanligt superpositiv Chip blev lite konfunderad på vad jag ville till en början men sen gick det bra =)
Väl hemma så kom ”gästerna”. Jag fixade lite mat, kålpudding som blev toppen.
Jag hjälpte mamma att starta en ny blogg. Ja, tro det eller ej men jag kunde faktiskt hjälpa henne. Trots min ringa kunskap av detta forum. Men hon blev nöjd och glad =) Det tar bara så lång tid, tiden bara flyger förbi. Gå gärna in och kolla hennes blogg tingvackrating.blogspot.com.
En härlig men kall promenad hann vi med också. Det behövdes lite syre i hjärnan efter allt meckande med datorn. Tror att min mamma känner sig lite sugen på att flytta till Hbg. Det skulle ju i och för sig fungera dåligt i deras vardag men drömma får man ju.
När det blev dags för dom att åka hem så fick jag äntligen dom att ta med mitt gamla skoskåp som har stått här och skräpat i 9 mån. Så skönt att bli av med det men faktiskt känns det tomt på den platsen där det stod. Hahaha….. Aldrig är man nöjd =)
Kontentan av dagen….. Mysig dag =)