Och hur gick det då till slut?
Till att börja med så var jag mer nervös än vanligt. Varför? Kanske för att det var Carina Bertel som dömde eller kanske för att det var lite press nu efter att vi blivit ”champinjoner”.
Hur som helst det påverkade ju såklart Chippen. Dessutom var det lite störande moment runt i kring vår plan. Bl.a var där en herdehund som var på väg in mot Chip när han låg i rutan, som ägaren tack och lov fick stopp på. Glädjande nog så gick det riktigt bra för någon (annan)  precis när vi skulle ”vittra”. Att där sen låg väldigt goda kaninlortar hjälpte ju inte upp precis.
Ja ni hör ju själv…. inte vår dag precis. Vi fick ihop 258,5 poäng med en nolla på vittringen. Ett 1:a pris som hade en halvdann känsla… nja, inte helt nöjd med andra ord. Men vi vann… hahahaha

Efteråt körde vi hem till en väninna i Lund som snällt nog bjöd på lite middag. Trevligt att träffas för det var inte igår.
Vi släppte ut Chip med hennes hund i trädgården så att dom fick leka av sig. Deras pool var till hälften fylld med vatten och på ytan läg en bubbelplast. Lite oroligt säger jag att det kanske inte är så bra men Cissi försäkrade mig om att det var ingen hund ännu som hade hoppat i.
Det tog väl kanske en liten kvart innan Chip gör ett svanhopp rakt ner i poolen som den badtokiga hund han är.
Lite läskigt eftersom det var svårt för honom att simma i plasten och det var ju en bit ner eftersom den inte var fylld med vatten. Jag fick honom att simma till kanten och sen fick jag tag i hans päls så jag kunde dra upp honom. Puuhhaaa…
Hjärtat i halsgropen kan man ju minst säga. Men Chipen skakade bara av sig som om inget konstigt hade hänt =) Tokiga hund =)
Händelserik dag som det börjar bli dags att avsluta.  So long friends =)