Då var det det här med kilona…
Jag har ju följt Viktväktarna i snart 2 månader nu och jag har ju tappat en hel del. De sista veckorna har jag dock inte varit lika flitig. Jag har hittat massor med anledningar att fira lite extra. Det har varit födelsedag, helgmys och Championat, mm. Men nu vill jag ta ett nytt tag!!!
Jag har inte gått upp men inte heller gått ner.
Problemet som jag hade i början, att begränsa mig, har ju såklart tagit lite ny fart efter slarvet. Men jag kan ändå känna att det är och kanske förblir ett ”problem” för mig att jag tänker mycket på mat.
Det är väldigt jobbigt. Förhoppningsvis så blir det lättare med tiden.
Jag har tappat lite mer än hälften av vad jag tänkte mig och känner mig väldigt nöjd men varje dag är lite av en kamp. Ska jag sen lyckas hålla min målvikt så behöver det bli lättare.
Nu ska jag leta efter balansen mellan att njuta av mat och hålla vikten =)