Idag var den bästa dagen någonsin i min hundkarriär =) Vi hade en riktigt lyckad dag och tur med vädret. En liten miss på rutan men det gick vägen i alla fall. Men som alltid har man med sig en del hem som man får fixa lite mer med. Man lär sig något varje gång man är ute.
Tävlingen var på hemmaklubben, Helsingborg, och det är lite tveeggat att tävla hemma. Tror jag delar den känslan med många. Man tycker och ena sidan att det känns tryggt och bra på hemma plan men samtidigt så vet man att man har en hel massa som står och kollar, som man känner. Det ultimata vore att ta detta som ett stöd istället för en press. Så onekligen blev det en bra tävling och en bra träning idag =) Det blev 287 poäng idag, helnöjd.
Lyckan är obeskrivlig idag. Vi tog det med tre raka. Leendet är konstant. Älskar min hund.

We are the champions =)