Det är höst med allt vad det innebär. Det enda som jag inte gillar med hösten är att det snart är vinter och kallt.
Men jag älskar när man kryper upp i soffan med en filt, tända ljus och en kopp varm choklad. Drar ner på tempot och hinner med. Regniga dagar som ger en lov att bara ta tag i en bok och inte släppa den på hela dagen. Alla färger som sprakar i naturen. Dofterna från blöta löv. Ekorrarna som förbereder sig inför vintern.
När jag körde idag, nerför Hallandsåsen, och tittade ut över markerna och skogen var det en ljuvlig syn. Så vackert. Man blir glad i hela kroppen =) Nu ser man förändring varje dag, det är en färgsprakande visuell upplevelse som jag inte vill missa.
Snart kommer mörkret och dagarna blir kortare och kortare. Vi tillbringar mer tid inne och myser.
Jag ser fram emot en mysig höst med mycket mys inne tillsammans med dom jag älskar.
Mycket hundträning med min älskade hund, som inte gillar värmen.
Nu bestämmer jag att detta blir den bästa hösten någonsin =)
Tänd ljus, mys med varandra och ut och njut av naturens alla färger. Det ska jag göra =)