Lite reflektioner på dagens träning.
Körde sakta marsch och det vet vi sedan innan att vi behöver träna mycket. Det är nog så att det fallit bort lite i min tanke men nu börjar vi få koll. Idag gick det framåt tyckte jag. Han blir ”svajig”, flackar och blir därmed vinglig. För att komma till rätta med detta så börjar vi om på noll. Korta sträckor, fokus på kontakten.
Rutan är ju som bekant ett favoritmoment. På de sista träningarna så har han hamnat till vänster i rutan och ganska nära framkanten. Inte utanför men för nära för att man ska känna sig trygg. För att korrigera detta så har jag satt ”pinnen” i rutan och det funkar bra. Vi kör så ett tag så kommer vi till rätta med det.
Ett annat traggelmoment är ju fjärren. Känns verkligen som att han är på G där =) Det är så KUUUL =)
Det är tävling på söndag i Helsingborg och det skulle vara fantastiskt kul om han kunde hålla ihop och smälla till med riktigt bra poäng. Vi satsar på det =)
Blir en träning till i veckan annars är det bara att ladda som gäller =)