Kan det verkligen vara så att jag är på väg ut ur mitt vakum…..?
Vaknade idag och kände mig ”lätt”. Kändes inte som att jag hade alla mörka moln i världen precis ovanför mitt huvud . Lätta steg tog mig ur sängen , underbart =)
Om man ska analysera anledningen till denna snabba vändning då . Kan nog vara en samling av en massa små bitar som fallit på plats . Jag tackar för en vän som visade sitt medkännade igår , det värmer. Det är ju skönt att prata med någon som verkligen förstår . Efter det fick jag gråta en skvätt och det lättar . Tänkte verkligen igenom situationen och kände inga ”måste”. Tog hand om själen . Kanske Wordfued också hjälpte till , det tar ju upp all tid som finns =) Det konstiga är att jag upplever det som från en dag till en annan . Oftast när det kommer så smyger det sig på och det brukar också smyga sig bort . Jag håller i alla fall tummarna att det är borta nu , för den här gången och förhoppningsvis för alltid .
NY DAG NYA MÖJLIGHETER =)