Ibland är det tungt att bara vara . Jag är inne i en sån period just nu .
 Har en tanke om att det kanske är hormonerna som spökar . Tror jag får kontakta min läkare för att får koll på om det är så , eller inte .
 Har också börjat fundera på om det är så att jag drabbas av en form av höstdepression . Det har   ju faktiskt varit likadant förut vid denna tiden på året . Fast i år trodde jag inte att det skulle bli så .  Tidigare år har jag trott att det berott på stress efter sommarens tempo men i år hade jag en väldigt behaglig sommar .
 Jag känner mig som i ett vakum . Har ingen lust överhuvudtaget att göra någonting , inte ens träna  hund känns lockande . Helst av allt vill jag bara vara ifred och inte göra någonting , inte prata med någon . Verkligen jobbig känsla .
Jag tycker det är jobbigt att vara trevlig på jobb och om det är ”synd om mig” så ska vi inte tala om vad det är om dom som står mig närmast =( Att behöva anstränga sig hela tiden för att inte vara otrevlig och elak mot dom man älskar tar ju också på krafterna , som man inte har .
Hur som helst , jag är ju ingen läkare men jag är säker på att något måste göras .

Nu har jag fått skriva av mig en aning . Fått gnälla lite . Synd att det inte känns ens lite bättre =(
Men vi har ju i alla fall ett strålande väder idag =)