Okej . Då har veckan snart nått sitt slut igen . Jag har fått svar från Talangtruppen och tyvärr kom jag inte med =(  Blir till att söka igen , skam den som ger sig . Jag har ledigt idag och det betyder att vi har tränat redan .
Först fick jag rasta ”fettet” lite och efter det var det Chippens tur .
Mycket roligare att träna honom =)
Vi körde mest fritt följ idag . Käns sådär om jag ska vara ärlig men jag ser framsteg så det handlar väl , i vanlig ordning , om att inte ha så bråttom . Körde en hel del sakta marsch där han tenderar att flyta ut lite . Blir liksom lite okoncentrerad…..
Lite fjärrdirigering fick det också bli . Har haft en period där jag tyckte att det blev sämre än tidigare men nu känns det som att vi är på G igen =)
Vittringapportering körde jag bara en gång men det gick bra . Har lärt mig att det är nödvändigt att köra den i alla fall en gång per träningspass . Så blir det bra =)
Det är samma sak med inkallning . Det måste jag också köra varje gång . Det är inget moment som sitter helt säkert ännu men vi gör framsteg hela tiden . Faktiskt från gång till gång känner jag .

Nu ser jag fram emot helgen . Då ska vi träna med störning =)