Då har man börjat helgen så som man vill att den ska börja . Men en härlig hundträning =)
Kom till klubben och skulle köra , som vanligt , men eftersom jag är så dåligt uppdaterad så hade jag missat att det var MH och Korning på gång . Lika bra att vända bilen och hitta en annan bra plats att träna på . Det fick bli Sofieros parkering .
Så egenligen blev det ju ganska bra . Blir ju lite omväxling .
Vi körde Rutan….. Han blir lätt lite övertaggad där och vimsar till det lite . Men vi fick göra många skick och till slut blev det precis som matte ville =) Inte så att han inte genomför den men det kan bli lite slarvigt .
Inkallning….. Behövde vi bara köra en gång idag , gick så bra =)
Naturligvis frittfölj….. Det tycker jag att man kan traggla hur mycket som helst , alltid . Det gjorde vi idag också men det blev hyfsat tycker jag . Hans problem med det , för tillfället , är att han vill ligga lite långt fram , tappar lite fokus och sätter sig snett , ibland . Vi tragglar på .
Fjärrdirigering…. Känner att detta har blivit sämre än innan . Vi har gått tillbaka och tränar från grunden här . Tror lite att han är lite för taggad här också ibland . Då tappar man ju lätt fokus . Samtidigt tycker jag att det är ett ”positivt” fel så jag försöker bara balansera det .
Dirigeringsapportering….. Just nu funkar den ypperligt =) Jag hittar inte mer att önska där . Den behövde vi inte köra mer än en gång . Gäller bara att se till att det inte blir missförstånd , som det blev i Oskarström sist…..
Och till sist vittringsapportering….. Också ett av hans starkaste moment för tillfället =)
Sammanfattningsvis , rolig och lite oväntad träning som blev bra . Jag har gjort som jag har blivit tillsagd , samlat information som jag tar med mig till nästa träning =)