Jaha , då har helgen passerat och en dag efter så har man haft tid för eftertanke…..
FY FAN vad det finns vidriga människor!!!
Jag har stått på parkeringen  på Sofiero hela helgen . Brukshundklubben har som uppgift varje år att sköta marktjänsten på den årliga hundutställningen . Min lott föll på parkeringen . Ett ganska ok jobb faktiskt , om det inte varit för att folk beter sig som anarkister .
Det finns ju ett par praktexempel….. Ett av dom är en kärring som kommer och är helt hysterisk . Hon kunde minsann inte parkera så långt bort för hon hade massor med saker med sig och tre hundar och hon var själv . Hon fullkomligt skrek på mig och jag försökte få henne att lyssna men icke . Jag försökte förklara att det inte var mitt fel och att jag tyvärr inte kunde ge henne en plats framför entren för det var fullt . Hon fortsatte panikartat att skälla ut mig varpå jag höjde rösten tillbaka och sa att jag inte hade gjort mig förtjänt av en utskällning . Hon fick helt enkelt lämna parkeringen och hitta någon annan att skälla ut .
Man kan ju verkligen undra om det verkligen var mitt fel att hon har kört med en fullpackad bil med tre hundar , och dessutom själv , till en hundutställning . Jag vågar lova att hon inte var ensam om att ha massor med prylar och hundar med sig .
En annan idiot var en kille i min ålder som hade parkerat där personalen skulle stå och helt sonika bara gått utan att betala . När han kom tillbaka så bad jag om parkeringspengar men han var allmänt dryg . ”Jag tänker inte betala . Jag har inga pengar . Jag har redan betalt men slängt biljetten”
Moget att inte vilja göra rätt för sig . Tuffa killar hade han också med sig , en med bruten näsa och två andra minst lika dryga som han själv . Men han hade råd att köra en bil för en halv miljon . Sånt blir jag skitförbannad på . ”Vad ska du göra åt det ?” Fick man också till svar . Jubelidiot!!!
Men vi var ett trevligt gäng och vi hade det ganska bra för övrigt .

Men som om inte det var nog så hade jag en diskussion med min leverantör idag . Jag skulle fått ett paket med varor i torsdags men hon hade skickat dom till fel adress och nu får jag gå på posten och hämte ut det . Jag har dessutom betalt extra för att få det till salongen men det funkar ju dåligt när det kommer till min förra boendeadress . Sur som attans blir jag då . Allra helst eftersom posten i Båstad har så ”generösa” öppettider . Vad betalar man dyr företagsfrakt för ?

Ja , nu har jag nog laddat ur mina batterier för ett bra tag framöver . Kanske därför man har varit slö i eftermiddag…..
Nu slappar jag välförtjänt i soffan . Gokväll =)