Sammanfatta dagen…..
Har stått 5 timmar och dirigerat bilar på Sofieros parkering . Det har varit den årliga hundutställningen och den fortsätter i morgon . Vi kommer att vara där =)
Ganska trevligt faktiskt . Jag gillar ju att organisera och bestämma lite och så fick jag ju peka , med hela armen….. hela dagen =) Kan ju knappast inte bli bättre , eller hur ? =)
Om man ska sammanfatta dagens kommentarer från utställarna….. ”Kommer man ut härifrån sen?”
Ja, den kommentaren vinner helt klart .
Förstår i och för sig frågan för det såg rätt kladdigt ut  men det gick bra , hela dagen , alla kom ut .
Nu har jag ju inte så bra tumme med vädergudarna , har jag fått lära mig , men vi vill absolut inte ha nåt regn innan helgen är över . Då kan det faktiskt bli så illa att folk inte kommer ut och kanske inte heller in för den delen .
Var inne en sväng på området också och tittade lite . Roande att se hur folk håller på med sina fina hundar . Jag förstår inte hur dom orkar . Men dom säger antagligen det samma om såna som jag , som tränar som en tok med sin fina hund . Naturligtvis så passade jag på att träna en liten stund där inne ibland allt stök . Mest för att testa hans koncentrationsförmåga . Gick sådär men ändå , jag fick igenom det jag ville . Nyttigt och jag tänker göra om det imorgon igen =)
Duktiga Elias har varit med idag och har sagt att han vill följa med imorgon igen . Roligt med en duktig kille =)