Här är en länk till filmen som jag har grejat med i flera veckor , känns det som . https://sparasmart2.comhem.se/Shares/Home.aspx?ShareID=78f24f67-63a4-49b8-9ca5-38f66c0d7263

Vi har ju inte haft så mycket tur med vädergudarna så det fick bli några omgångar .
Första gången vi skulle filma var det i och för sig inget fel på vädret men Chip hade en ovanligt sprallig dag så det blev lite slarv hit och dit =) Då bestämde vi att vi filmar en gång till så har man att jämföra med . Den bestämda dagen vräkte regnet ner . Jag tränade i alla fall och naturligtvis så var det en superlyckad träning . Vi bestämde en ny filmdag . Vädret var finte hela dagen tills vi skulle igång , blåst och regn . Men vi chansade och körde i alla fall . Resultatet blev en näst intill svart film .
Ok , ny filmdag bestämdes , igen , och resultatet är det ni ser på filmen .
En filmning i halv storm . Dessutom kom det en skur som gjorde att batteriet strejkade och klippte av filmen i sista momentet….. Mycket jobb för att få ihop det men nu får det vara bra för denna gången .
Jag får helt enkelt hålla tummarna att dom ser vår gnista och potensial och att det räcker i dagsläge =)