Då tror jag äntligen att vi satte det ! Jag och vädergudarna har inte varit helt överens i veckan men vi trotsade dom lite idag . Trots att det blåste halv storm så körde vi . Blev lite vingligt och inte så tajt som det brukar men jag känner mig nöjd trots allt . Lite komiskt var det att jag inte hörde Gunnar när han skulle dirigera mig . Skrattar lite åt det hela , ganska komiskt faktiskt .
Nu får jag skicka in filmen och hålla tummarna . För er som inte vet vad det är jag håller på med så ska jag söka till landslagets lydnadsläger . Chansen är ganska liten , tror jag , att man kommer med . Men om man inte söker blir det i alla fall mycket svårare . Ansökan ska vara inne den 9 sep , så nu väntar jag med spänning . Hade ju varit såå kul . Hoppas , hoppas , hoppas .
För övrigt har jag haft en kort dag . Ganska skönt =) Ledig i morgon , ännu mer skönt =)