Ja!!! Då kom jag äntligen in på min blogg . Gick inte så bra tidigare idag .
Det blir några olika ämne som jag vill lyfta idag . Lite snabb genomgång på , ska vi säga , händelser…..

Vi börjar med en äldre kärring som handlade på Ica igår . Peter gick in och handlade , jag stod utanför och väntade med Chip . Kärringen stod framför Peter i kassan och var ganska nära att drämma käppen i huvudet på honom när hon hade betalt . När hon sedan skulle gå ut ur butiken gick det oerhört långsamt men strategiskt placerad så att  ingen skulle kunna komma förbi . Sen stannar hon i dörren och pekar åt mig med käppen och säger ”Flytta hunden”. Varpå jag ställer mig till vänster om dörren men nejdå , ”Flytta dig bort där”, hon pekar med käppen åt höger . För hon ska gå till vänster men det ska ju vi också om hon bara hade kunnat släppa förbi Peter som står bakom och försöker komma ut .”Ni får väl respektera att man är rädd för hundar”. Hon såg ju förbannat rädd ut….. Chip var i koppel och tittade inte ens åt hennes håll . Jag hatar pensionärer som ”kräver” sin respekt . Jag är inte respektlös men någon måtta får det vara , faktiskt .

En annan åsikt idag är bokningssystemet som dom har på Friskis & Svettis . Det är så jävla svårt att få tider på dom passen man vill . Kanske det inte är fel på bokningen men nåt fel är det . Inte bara jag har klagat men det ger föga framgång . Synd för man lessnar lite på att ens gå dit . Förmodligen är det för få pass på dom mest attraktiva passen , på de mest attraktiva tiderna . Önskar bot och bättring ! =)

Sist men inte minst ! Idag var det första riktiga höstdagen för mig . Jag har tränat i ösregn . Riktigt bra träning med en taggad Chip =)  Blöta kläder hänger på tork överallt i lägenheten . Fixat och pulat lite här hemma och nu ikväll tänt en massa ljus .
Höstmys =)