Sent inlägg idag…..
Idag har jag hunnit med massor känns det som . Skönt med såna dagar ibland . Fick förmodligen all energi från morgonens träning . Tränade med Malin idag på klubben . Mycket trevligt och en väldigt bra träning .
Sen var jag laddad och fortsatte i full rulle . Vi har bl.a bokat en resa till Egypten i april =) Ska bli så härligt att komma iväg , är ett tag sedan . På sitt vis är det ju roligt att ha något att se fram emot men det är lite nytt för mig att boka så långt i förväg . Jag brukar alltid ta sista minuten resor . Men detta blir bra , mamma och Staffan ska också med . Ser helt enkelt fram emot detta =)
Sen har det städats , lagats mat , städats akvarium , tvättats…..
Jag varit och tömt vinden på grejor som jag har fyllt bilen med….. I morgon blir det bakluckeloppis =) Ska bli spännande och se vad det ska bli . Hoppas det inte regnar för då blir det mycket att bära upp igen….. Kör inte dit i regn!!!
Blir upp i tid i morgon och fixa lite matsäck , blir en lång dag .
Ja , vi får se i morgon vad jag har att rapportera =)
Sov gott ni som ska =)