Idag har varit en jobbig dag!!!
Vissa dagar bara är det utan att det egentligen finns en bra anledning . Det har varit segt på jobbet . Full rulle , hann knappt med någon lunch . Och om det är så späckat med kunder så skulle ju en ordentlig lunch hjälpa till . Det blev ju lite tjockt för att jag fick boka ihop kunderna för att få fritt igår så jag kunde vara hemma med Elias .
Som ett brev på posten så fick jag ju klart grymt ont i magen strax efter lunch . Bara att bita ihop några timmar till…..
På vägen hem smällde jag i mig en hamburgare på McDonalds….. Fick jag ju inte riktigt om man ska fråga Viktväktarna….. Men jag tror inte jag hade överlevt annars…. eller jo kanske , men jag var så hungrig =) En sak är i alla fall säker , det blir ingen mer mat idag .
Det var nog inte heller det bästa för den onda magen . Men det som inte dödar härdar .
Nu sitter jag i alla fall här i soffan med min lille påg , som tack och lov känner sig bättre =)
I morgon är en annan dag =)