Jag har börjat följa Viktväktarnas program för att tappa lite kilo . Jag vet att många tycker jag är fullkomligt onödig men jag känner att jag behöver det . Det handlar inte om att jag vill gå ner en massa kilo men lite .
Framför allt handlar det om att jag behöver en piska på ryggen . Jag har ju hållit på med kost och träning tillräckligt mycket i mitt liv för att veta hur 1 och 1 blir 2 . Men för mig känns det bra att ha ett litet program som begränsar mig . För det är nog egentligen det som är mitt problem , att begränsa mig . Någon sa till mig för många år sedan att ”det svåraste här i livet är att begränsa sig” . Jag är beredd att hålla med .
Jag helt enkelt älskar mat och älskar att äta !
Nu har jag testat det här med Viktväktarna i ca 2 veckor och det fungerar utmärkt . Jag minskar i mått , vikt och jag är inte hungrig . Ändå kan jag inte sluta tänka på att äta .
Helt oplanerat så kommer jag på mig själv med att sitta och fundera på ”om man skulle ta nåt att äta kanske”. Varför ? Jag är ju inte hungrig .
Så , min svåraste uppgift i det hela verkar bli att begränsa mig…..
Jag jobbar på det =)