Börjar inse att det får vara ok med lite hopp i bloggandet . Men nu känns det som att jag kommer igång igen , vi får se om det håller i sig .
Som ni alla vet så har ju denna bloggen innehållit det mesta och egentligen inte haft någon speciell inriktning . Så kommer det förmodligen att fortsätta vara men det har varit och kommer att bli mycket om min hund och träning med den samme .
Just nu så har jag ett mål framför mig som jag ska börja verkställa idag . Känner mig lite nervös faktiskt . Vill inte riktigt ännu avslöja vad som är på G men vi ska i alla fall filmas idag när vi tränar . Bara en amatörfilm men ändå….. känner jag mig lite pirrig . Går det bra kanske jag lägger upp filmen här =) Spännande va ? Hahahaha…..
Jaja, så är det med det . Blir det inte bra idag så får vi väl göra om det en annan dag =)
I hundlivet så ligger det lite milstolpar framför mig nu men dom ligger ganska nära . Känns som att jag får beta av en efter en och fokusera på en i taget . Lämpligen den närmsta först . Men jag känner att jag är inne i ett flow , så det kommer att gå lysande och det värsta som kan hända är att det inte går lysande . So what ! Gör om och gör bättre .
Jag lovar att jag ska uppdatera er om mina mål . Ett steg i taget =)
Ha en go dag =)