Ett litet tag sedan jag var här inne och skrev men nu är jag tillbaka =)
Vad har då hänt sedan sist ? Ja, tråkigt nog så har de varit mest jobb .
Men idag hände det en kul grej tycker jag . Klassmammorna i Elias klass hade ordnat ihop så att vi mammor skulle gå ut och äta tillsammans . Ett trevligt initiativ för att vi skulle få chansen att lära känna varandra lite bättre . Nästan hälften av alla mammor kom , så vi blev 17 stycken =)
För oss som är lite nya så i skolan så är det ganska värdefullt , för att känna sig med i gemenskapen .
I morgon blir en lite annorlunda dag i Ljungbeck/Orres residens . Elias ska först till skolan en liten stund och sen ska vi till allergiavdelningen , tillbaka till skolan igen . Sen blir det jobb för mig och långt in på kvällen blir det . Hur löser man då det när mannen jobbar kväll ? Jo , då fick jag ringa söta Emelie som kommer och pysslar om Elias .
Japp , ungefär så blir det . Undras om jag hinner klämma in en morgonträning med Chippen ? Ja, det ska vi nog få till . Får bli uppe i parken tror jag , nära och bra . Hmm….. får nog gå upp tidigt för jag kom på att en dammsugning skulle kännas bra att hinna med också , eftersom Emelie ska komma .
Ännu en dag =) Sov gott !!!