Har haft en helt fantastisk helg . Helt slut i kropp och själ men det var det värt =)
I fredags var jag en runda till Hörby för träning med Chippen . Det var toppen som vanligt , massor med oss hem som vi ska fila på .
Lördagen bestod av tävling i Oskarström och det var en härlig kvällstävling där turen var på min sida nästan hela vägen . Jag är supernöjd med vår prestation och som Mona skulle sagt så har jag analyserat och samlat information =) Vi fick vårt andra första pris , ett till sen är vi lydnads champions =)
Vi filar på formen och satsar på Hbg bk den 9 okt .
Idag har vi varit i Värnamo , High Chapparal , och kollat på Bruks SM . Härligt väder , gott sällskap och massor med erfarenhet för både mig och Chip . Har en nöjd och trött hund vid min sida nu .
Tuff helg för mer än mig =) Tror vi båda somnar tidigt ikväll och Elias också för den delen , som har varit med hela dagen .
Nu blir det paus i soffan en stund för att fundera ut kvällsmaten .
Fortsatt trevlig söndag gott folk =)