Första jobbedagen efter , denna , semestern avklarad . Gick ju ganska smidigt och denna veckan blir ganska smidig . Jobbar bara i morgon också , sen är det långhelg =)
En av mina gulliga sommarkunder kom för sista gången denna sommaren och hade med sig en jättefin liten krukros . Det finns en klick bland dom där semesterfirarna som man bara inte kan ogilla =)
Kollar på ett program på tv om faran med fetma . Man får perspektiv . Herre jisses ! Det är ruskigt hur folk lever sitt liv . Man blir allvarligt orolig vart man är på väg . Dom pratar om att fetman ökar kraftigt , i dubbel bemärkelse , det visste man ju . Men samtidigt tycker jag att man ser allt fler ohälsosamt smala människor . Känns som att ytterligheterna blir alltmer påtagliga . Jag tycker det är oroande .
Och visst är det konstigt att överviktiga män ofta får för högt kvinnligt hormon och tvärtom med tjejer . En sund inställning måste ju i vilket fall förmedlas på bästa sätt . Man skulle ju önska att media , med sin genomslagskraft , ville ta sitt ansvar . Någonstans måste vi ju börja .