Så sur jag blir . Hade skrivit ett helt inlägg som bara försvann . Sen ska man då försöka att skriva om det likadant =(
Före detta hände så tyckte jag att dagen hade startat bra . Jag har hunnit med ett pass på gymet , städat av här hemma och Elias har en kompis på rummet =)
Tanken var att vi skulle ta en runda på stan och kolla in matmarknaden , eftersom vädret var så fint men nu vet man inte om det ska bli regn eller inte . Har haft en sån JÄVLA otur med vädret på mina semesterveckor . Gillar i och för sig inte när folk gnäller på vädret hela tiden men allvarligt talat…… Men låter mig inte nedslås av vädret någon längre stund . Regnar det inte så går vi ner en runda .
Chip får ledigt från träningen idag , han verkade lite off igår . Kanske till och med blir paus hela helgen .
Dags att ta tag i resten av dagen . Ha en mysig lördag =)