Det blev en runda ner på matmarknaden och vi klarade oss från regn =)
Blev lite smakprov och lite att köpa med sig hem .
Problemet är att nu har man småätit alldeles för mycket för att känna sig middagshungrig .
Elias har sin kompis på övernattning så någon form av middag får det ju bli , till dom i alla fall =)
Jag är så glad att han har samma goa kompisar fast att dom inte har setts på hela sommaren . Det värmer en moders hjärta , so to speak . När man har flyttat som vi så är man ju alltid rädd att det inte ska funka för barnen . Min oro nu under sommaren har varit att det skulle kunnat vara nyhetens behag förra terminen , när det gick så bra . Men jag tror nog att det är en obefogad oro , hoppas i alla fall .
Nu är det lite matfix och sen soffmys som gäller resten av kvällen .
Go lördagkväll =)