Idag har det varit hundträning för hela slanten . Vi började med att träffas i Laholm . Fyra stycken hundtokiga människor . Vi körde genom hela elitprogrammet . För oss gick det i sin helhet bra . Blev en nyttig träning . Bra att komma hemifrån och bra med nya människor som kommenderar en . Vi visste och vet vad vi ska fila på =)
Sen skulle Gunilla hem och valla med en annan träningskompis , så vi hängde på . Det var andra gången som Chip fick kolla in fåren . Han tog en liten stund på sig innan han fattade att fåren var roligare än deras avföring . Det blev en hel del springa av….. alltså joggingrunda idag med =)
Till slut var vi i alla fall nöjda med hans insats och det blev dags att åka hem . Sex timmar senare .
Nu hänger jag en liten stund i soffan , helt slut i både skalle och kropp .
Men det är ju så kul att träna så det blir nog en runda i morgon också =)
Godnatt go vänner !