Har varit hos veterinären på återbesök med Chippens öra . Äntligen är det bra =)
Men det var ett trevligt besök på mer än ett sätt . Såklart först och främst för att Chip var frisk igen men också för att jag fick en av dom bästa komplimanger . Eller åtminstonde en väldigt bra en =)
Veterinär Fanny och jag pratade om hans öron och att dom förmodligen är lite känsliga , trånga örongångar o.s.v , och att man nog får ha lite koll på dom . Hon sa att det skulle nog inte vara något problem för jag hade verkligen känslan när något inte var rätt , jag hittade det direkt . Till och med så tidigt att dom hade svårt att se det .
Vad jag egentligen blev så glad för i detta var att jag har alltid varit så imponerad över människor som har den där känslan med djur . Framförallt var det märkbart för mig när jag höll på med hästar . Jag har hållit på med hästar i många år men har ändå ofta känt att jag inte har haft samma feeling som vissa av mina hästvänner . Klart att jag har haft en känsla , det har jag ju men inte riktigt så . Sedan jag började med hund igen så har jag hittat en känsla som har talat om för mig att det är detta som jag vill och ska hålla på med . Jag är ju fortfarande grön vad det gäller mycket men  jag har hittat känslan . Samtidigt kan jag märka att jag har mitt hästliv att tillgå i mycket av hundlivet också .
Jag hoppas att detta med hund och känsla kan leda till något stort och nytt för mig i framtiden . Jag har en förhoppning =)
Oh , jag höll på att glömma….. En sak till var ju positivt och trevligt hos veterinären . Med deras goda vilja slapp jag betala för mitt återbesök i dag . Det gick så snabbt och jag hade ju varit där så många gånger =) Så lätt att göra mig glad =)