En sak som jag inte förstår , och förmodligen aldrig kommer att förstå , är när minoritetsgrupper ständigt grupperar sig själva .
Ta t.ex Pride Festivalen . Nu har det varit Pride och för första gången har det varit fritt inträde . Nu tjatas det om utifall att folk , läs hetro , har gått dit för att titta på ”apor i bur”. Kan det inte vara så att man har gått dit för att det är festival ? Ja, vad vet jag .
Jag kan bara inte förstå att det ska var så satans speciellt att vara homo . Jag har inget emot homosexuella på något vis men jag funderar heller inte ofta över om folk gillar det ena eller andra könet . För mig är det helt ovidkommande så länge jag inte funderar på att ha sex med någon , men det kanske bara är jag . Hela tiden pratar minoritetsgrupper om att dom vill bli accepterade för den dom är och att dom ska bli behandlade utan fördommar . Varför håller dom då på med homoinriktade tillställningar hela tiden ? Dom ska ha gaygalor , pridefestivaler och det ska alltid framhävas i olika situationer att dom är gay .
Vad jag vet så har vi ingenting som heter hetrogala t.ex . Förmodligen skulle väl det kallas diskriminering…..
Jag tycker inte man ska framhäva sig som en minoritetsgrupp om man vill bli behandlad i samhället som vem som helst !!!
Småirriterad tanke !!!