Idag blev det en härlig sovmorgon =) Inte så vanligt för mig .
Elias har sovit på soffan i natt , som han så länge velat . Han hade också sovit gott men vaknade tidigt . Snart dags att ta tag i lite kvällsrutiner så att han vänder rätt på dygnet igen . Knappt två veckor kvar på sommarlovet =(
Har varit en sväng på brukshundklubben och kollat när kompisarna tävlade spår . Gunnar och Totte skötte sig som vanligt =)

Jag fick tränat lite också men det får nog bli en runda till lite senare idag . Annars har jag inga planer för dagen . Känner mig lite rastlös faktiskt . Hopplös känsla när man vill hitta på något men man får inte för sig att göra det . Rastlös men inga uppslag liksom . Varför får man liksom lust att göra av med pengar i såna läge ? Det enda man kommer på , sorgligt .
Men eftersom klockan snart är fyra på eftermiddagen så kanske man ska ta och fundera på lite käk .
Hej på en stund !