Ja, då var denna veckans jobb över . Det har ju varit underbart väder och det vill jag gärna ha nästa vecka också . Då har jag min sista semestervecka så hoppas , hoppas , hoppas .
Vad ska hända i helgen då ? Ja , min käre sambo jobbar men min käre son är hemma så vi får hitta på nåt , eller bara mysa kanske . Jag får passa på när han äntligen är hemma . Ser inte mycket av honom i veckorna . Jag vet att han har roligt och det gör mig glad , naturligtvis , men guuud vad jag saknar honom . Nästa vecka ska han kanske åka med mormor till Rörö några dagar men sen ska han vara hemma hos MIG !!! Blir jobbigt när den lille mannen blir större och mer oberoende av sin mamma……=(
Andra helgaktiviteter blir hundträning , såklart =) Lite träning för mitt fläsk ska jag hinna med och kanske lite shopping . Måste iväg och kolla doppresent till lille Elis =)
Ja , det verkar som att man ska få denna helgen också att gå……
=)  =)  =)