Idag hade jag en….. jag vet inte vad jag ska kalla det men lite av en skitdag…..
Egentligen hade jag planerat en ledig dag men fick inte ihop mina kunder så jag gick in och jobbade . När man ändå ska köra dit så kan man ju lika gärna jobba heldag , eller hur ?
Så när mina ordinarie kunder var inbokade så fyllde jag på med kunder ”från gatan”. Folk som då egentligen inte är mina favoriter , av erfarenhet . Och vad händer ? Jo , dom lyckas bekräfta mina fördommar . En bokade av (förvisso igår) , en struntade i att boka av fast när jag fick tag i henne på telefon påstod hon att hon hade gjort det (knappast) . Av tre kunder ”från gatan” så kom alltså en . Så när man en dag på en hel sommar frångår sina regler och ska vara lite ”snäll” så blir så här . Förbannat irriterande !!!
I mina luckor som jag då fick under dagen så skulle jag passa på att vara nyttig , gå på banken bl.a . När man då kommer in där så med en kund framför sig så lyckas det ändå ta 20 min innan det blir min tur . Matt !!! När jag sen skulle käka min sallad som jag hade köpt på macken mitt emot var salladen brun i kanterna . Vad tror ni att kassörskan svarade när jag påpekade detta ? ” Så blir sallad . Kolla datumen , den är inte gammal ” Dubbel matt !!!
Som väl var så fanns det en annan vettig kassörska som fixade en ny sallad till mig . Pust !!!
Jaja , gnäll , gnäll….. Men ibland  har man inte medflyt bara .
I morgon är en annan dag =)